Vores øl

Smag vores helt egen øl

skoverøl

Skovserøl

Brygget på Halgodt´’s DNA – eventyr & kærlighed – har vi siden vores opstart i 2018 serveret vores helt egen øl – Skovserøl.  

Skovserøl er en pilsnerøl brygget med lemondrop humle og kaffir lime. Det er en frisk, let sommer øl der både er læskende og smagfuld.  

Netop hjemvendt fra de syv verdenshave står Skovserpigen på kajen i Skovshoved havn med en frisk tændt skipperpibe. Træt og tørstig efter en lang sejltur drikker hun en velfortjent og velskænket Skovserøl. 

Vores Skovserøl er brygget i samarbejde med Amager Bryghus der ejes af lokalt bosiddende, Morten Valentin. Det er kun på Halgodt du kan nyde en Skovserøl. 

Label credit: 
Mette Flink – www.flink-art.dk 

Havskum

Som den gode søster hun er holder vores havfrue altid et vågent øje med Skovserpigen når hun drager ud på de syv verdenshave. Siden 2020 har vores havfrue haft sin helt egen øl – Havskum. 

Vores Havskum er en pilsnerøl brygget med en snært af appelsin. Det giver den en skøn frisk smag, og den nærmer sig en IPA, dog uden at blive tynget af det. 

Sidende på havnestenene i Skovshoved havn spejder vores havfrue ud over Øresund. Altid med sit bestemte blik i sin konstante våge over havets sejlere. 

Vores Havskum er brygget i samarbejde med Amager Bryghus. Det er kun på Halgodt du kan nyde en Havskum. 

 Label credit: 
Jakob Langberg – www.langberg-design.dk

Fusse's egen øl

Opkaldt efter en stor lokal Skovser personlighed, er Fusse’s egen øl også sin helt egen karakter øl.

Fusse stod bag sangforeningen, Øresund, der var en gruppe stærke personligheder i Skovshoved, der mødtes ugentlig for at synge enten Skovshoved Kro eller café Øresund op. 

 

Fusse’s egen øl er vores nyfortolkning af en hazy eller juicy India Pale Alle (IPA). For hvor denne øltype oftest er super aromatisk med tryk på humlearomaen, er den normalt også ret mild i bitterheden. I Fusse’s IPA har vi bevaret humlenes friske citrus- og tropefrugtaromaer men har til gengæld samtidig tilladt at disse humler også får lov til at vise muskler i bitterheden.

Fusse’s egen øl, er også Halgodt’s egen øl, og kan derfor kun nydes hos os. 


Label credit:
Morten Ingemann