Sommersæsonen 2024

Velkommen til sommersæsonen 2024

Den 22. marts åbner vi op for en ny sommersæson. 

Traditionen tro åbner Halgodt med en forårsfest. Fredag den 22. marts åbner vi kl. 10.00, og vi slutter dagen af med en fredagsbar. En fredagsbar der er åben og gratis for alle, og hvor vores in-da-house DJ’s spiller 2024 sæsonen i gang med dans og livsglæde helt til kl. 24.00. 

Vi glæder os til at byde velkommen til en helt ny sommersæson. En sæson hvor vi byder på god lækker street food, samt masser af fællesskab, hyggelige stunder, og så selvfølgelig sjove og spændende aktiviter i og omkring vores forsamlingshus.

Med åbningen af vores sommersæson åbner vores madboder også op. Madboderne holder i sæsonen åbent hver dag indtil vi lukker ned for sæsonen onsdag den 25. september.

Som noget helt nyt i denne sommersæson, så holder vores madboder fra 1. maj til og med den 1. september, åbent til frokost allerede fra kl. 12.00 – alle ugens dage. Så i denne sæson kan du altså nyde en god frokost ved Halgodt alle ugens dage. 

Nogle af vores madboder holder faktisk åbent for frokost allerede fra åbning af sæsonen – alle ugens dage. Læs mere om madbodernes åbningstider: Klik her!

Når vi åbner op for sommersæsonen 2024, så byder vi også på morgenmad. Kom og nyd morgenmad med udsigten udover Øresund og havnen, på alle lørdage og søndage fra kl. 09.00, i den nye sommersæson. 

Alle madboder som i kender det fra 2023 sæsonen fortsætter også i sommersæsonen 2024. Men vi har tilføjet en ekstra madbod i den nye sæson. EATaliano åbner en ny madbod på terrassen. Fra madboden vil EATaliano byde på italienske specialiteter. Deres sandwich fyldt med italienske råvarer har nogle måske allerede smagt i løbet af vinteren hvor EATaliano har holdt til i vores køkken indenfor i forsamlingshuset. 

Vi har allerede planlagt en masse sjove og spændende aktiviteter for den nye sommersæson. Du kan læse mere om vores aktiviteter her: Klik her! 

Specielt glæder vi os til at byde velkommen til en sommer med Europamesterskaberne i fodbold – Euro2024. Vi viser nemlig alle Danmarks kampe på vores storskærm indenfor i forsamlingshuset. Det bliver uden tvivl lidt af en fest, med rigtig god landskamp stemning på Halgodt, når Danmarks drenge skal kæmpe om mesterskabet i juni måned. Der er kun adgang til vores storskærmsvisning hvis du har et “Halgodt Fullscreen” kort. Læs mere her: Klik her!

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Skriv et svar

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk