Om Os

Velkommen hos Halgodt

moderne forsamlingshus i Skovshoved. 

Halgodt er et folkelig åndehul i Skovshoved. Et sted hvor du i uformelle og afslappede omgivelser kan slappe helt af, og nyde suset fra Øresund. Vi holder nemlig til i skønne omgivelser på Skovshoved Havn. 

Hos os er alle velkommen, ung som ældre, også dem uden tilknytning til klubberne, og dem uden båd på havnen. Hos os mødes venner, familie og kollegaer til afslappet og uformel samvær og hygge. 

Vi er et forsamlingshus der dyrker det lokale fælleskab. Vi afholder løbende sjove og spændende aktiviteter. Her på sitet, og på vores sociale medier, kan du læse mere om de aktiviteter & events vi har planlagt.

Vi har tre sæsoner på Halgodt. Sæsonerne kan læse mere om herunder. 

de tre årstid sæsoner på Halgodt

Sommer, høst & tøbrud er vores tre forskellige tema sæsoner

Vores sommersæson starter i påsken, og slutter omkring den 1. oktober. Vores madboder udenfor på terrassen åbner op. Sommersæsonen har vores terrasse udenfor, og madboderne som centrum. Hele sommersæsonen byder vi på afslappet sommerstemning krydret med spændende, sjove og alsidige aktiviteter og events. Det er en tradition, at årets sommersæson afsluttes med årets Oktoberfest. Madboderne på terrassen lukker ned med sommersæsonen. 

Vi holder åben alle ugens dage. 

Vores høstsæson starter med afslutningen af vores sommersæson, omkring 1. oktober. Høstsæsonen slutter med udgangen af december. Vi afholder i høstsæsonen både private selskaber, og virksomhedsarrangementer.

Læs mere om leje af Halgodt til virksomhedsevent: Klik her!
Læs mere om leje af Halgodt til privat selskab: Klik her!

Men vi afholder også en del aktiviteter og events der er åben for alle. Høstsæsonen byder også på vores årlige julemarked, samt på vores egne julefrokost arrangementer. 

Der er ikke åben til dagligt men kun på udvalgte dage. Følg os på Facebook & Instagram for at holde de opdateret!

Vores Tøbrudssæson løber fra 1. januar, og slutter til påske når vores sommersæson starter. Vi afholder i høstsæsonen private- og virksomhedsarrangementer. Men vi byder også på forskellige sjove aktiviteter- og events der er åbne for alle. 

Der er ikke åben til dagligt men kun på udvalgte dage. Følg os på Facebook & Instagram for at holde de opdateret!