Om Os

Velkommen hos Halgodt

moderne forsamlingshus i Skovshoved. 

Halgodt er et folkelig åndehul i Skovshoved. Et sted hvor du i uformelle og afslappede omgivelser kan slappe helt af, og nyde suset fra Øresund. Vi holder nemlig til i skønne omgivelser på Skovshoved Havn. 

Hos os er alle velkommen, ung som ældre, også dem uden tilknytning til klubberne, og dem uden båd på havnen. Hos os mødes venner, familie og kollegaer til afslappet og uformel samvær og hygge. 

Vi er et forsamlingshus der dyrker det lokale fælleskab. Vi afholder løbende sjove og spændende aktiviteter. Her på sitet, og på vores sociale medier, kan du læse mere om de aktiviteter & events vi har planlagt.

Vi har tre sæsoner på Halgodt. Sæsonerne kan læse mere om herunder. 

de tre årstid sæsoner på Halgodt

Sommer, høst & tøbrud er vores tre forskellige tema sæsoner

Vores sommer sæson starter i påsken, og slutter omkring den 1. oktober. Sommer sæsonen har vores ude terrasse, og madboderne som centrum. Vi byder på afslappet sommer og sol stemning krydret med spændende, sjove og alsidige aktiviteter og events. Det er en tradition, at årets sommer sæson afsluttes med årets Oktoberfest. Vi holder åben alle ugens dage. 

Vores Høst sæson starter omkring 1. oktober, og slutter i december. Vi afholder i Høst sæsonen en blanding af private selskaber, og virksomheds arrangementer. På udvalgte dage afholder vi aktiviteter og events åben for alle. Høst sæsonen afsluttes med det årlige Skovshoved julemarked. 

Vores Tøbrudssæson løber fra 1. januar, og slutter til påske når vores sommersæson starter. Tøbrudssæsonen byder på forskellige sjove aktiviteter- og events. Vi holder i denne del af sæsonen kun åben på fredage, lørdage og søndage. Der kan dog være lukket til tider da vi afholder lukkede private- og virksomhedsarrangementer. Hold dig opdateret på vores sociale medier.