Køb billet: Klik her!

Oktoberfest 2024     (Lørdag billet)

Årets fest på Halgodt! 

Oktoberfest er den største og sjoveste festdag på Halgodt, og i Skovshoved. Festen der er gået hen og er blevet en tradition på Halgodt, er blevet et kæmpe tilløbsstykke. Vi havde således små 200 personer på venteliste til køb af billet til Oktoberfest 2023. Så det gælder om at købe billet i god tid hvis du vil med til årets fest 2024 på Halgodt. 

Og måske er Oktoberfest den sjove julegave du har manglet til et familiemedlem eller til en god ven. For deltagelse i Halgodt’s Oktoberfest er en sjov, hyggelig og social begivenhed. En fest og begivenhed som i vil snakke om, og huske, længe efter festen. 

Grundet den store interesse for vores Oktoberfest afholder vi i 2024 vores Oktoberfest over to dage. Således bliver der både en Oktoberfest en fredag og lørdag.  

Det bliver den sædvanlige fest med masser af social hyggelig feststemning med god mad, selvfølgelig i bedste Oktoberfest stil. Og traditionen tro vil en af Danmarks bedste Oktoberfest DJ’s, DJ Mehlhorn, spille dansgulvet op til dans. Så mon ikke der bliver danset fra start til slut som det plejer at være, det tror vi!

Det bliver med andre ord endnu en super sjov fest i Skovshoved når vi igen i 2024 byder på Oktoberfest på Halgodt.

Pris for at deltage er 520 kr.. Prisen inkludere lækker oktoberfest mad, en liter øl eller et glas vin, samt underholdning, samt selvfølgelig masser af fælleskab og hygge.

Køb billet: Klik her!

Del gerne dette event

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk