Madboder

Nyd lækker street food ved Halgodt

Vores madpartnere

Ved Halgodt kan du nyde lækker street food serveret af nogle af Danmarks bedste street food køkkener. Her på siden kan du få en præsentation af vores madpartnere, og se deres menukort. 

Vores madpartnere er nøje udvalgt med ønsket om, at tilbyde en spændende variation af lækker street food med god kvalitet. 

Alt efter vejret kan du nyde maden inde eller udenfor på vores terrasser eller i vores gårdhave. 

Du kan nyde vores mad til frokost eller som et lækkert uformelt måltid om aftenen. Bemærk vores madpartnere kan have forskellige åbningstider. Læs mere om åbningstider herunder i beskrivelsen af de enkelte madpartnere.

Vi serverer lækker street food

Kom og nyd lækker street food serveret af vores madpartnere. Vi hylder det simple street køkken der løbende varieres og suppleres med nye retter der tilpasses vejret og årstiden. Vi har tre madboder med lækre traditionelle retter, og en madbod med fokus på dessert.  

læs mere om vores madpartnere

Michelin-kokken, Morten Paaske er ejer af Pasta La Pasta der byder på lækker pasta ved Halgodt. Morten er dybt passioneret omkring det italienske køkken – og med særdeleshed pasta.

Pasta La Pasta byder på pasta der hentes i Piemonte i Norditalien hvor en lille familie laver den. Pasta’en laves udelukkende af lokale råvarer – altså de bedste ingredienser for, at opnå den helt autentiske italienske smag.

Nyd smagen af Piemonte ved Halgodt. 

Vores lokale slagter på Jægersborg Alle er en del af vores madudbud ved Halgodt med Lunds Grillbar. 

Lund’s Grillbar tilbyder et street style lækkert udvalg af retter. Fra hjemmelavet burgere til flæskestegssandwich og pølser. Alt sammen tilberedt med kærlighed, og af de bedste råvarer. 

Kom og nyd Lund’s Grillbar ved Halgodt. 

Vi byder på Dhaba’s Indiske køkken ved Halgodt. 

Er du til det orientalske køkken med lækre Indiske retter så er Dhaba noget for dig. 

Med kærlighed til det indiske køkken, tilbyder Dhaba på autentiske indiske retter. Retter der tilberedes og serveres som var du på et madmarked i Dehli. Specielt Dhaba’s Butter Chicken er blevet en klassisker ved Halgodt. 

Er du til seafood så skal du besøge Hooked Seafood Kitchen ved Halgodt.

Hooked startede i en street food truck for år tilbage. Siden har de haft stor succes med deres nytænkende måde, at tænke seafood på. 

Hooked byder på en spændende varietet af friskfanget fisk og skalddyr. Specielt deres Fish ‘n Chips er blevet en signatur ret hos Hooked. 

Er du til en lækker sandwich til frokost, eller som et aften måltid, så er det vores madbod med EATaliano du skal besøge.

EATaliano byder på lækre italienske sandwich tilberedt med de bedste råvarer. Råvarer der er importeret direkte fra Italien. 

EATaliano byder også på en lækker charcuteri-tallerken, og andre Italienske delikatesser hvor du smager på Italien. Så kom og smag på Italien, og smag de lækre sandwich der er lavet The Italian Way.  

Velkommen hos EATalino. 

We Love Icecream er det søde indslag ved Halgodt.

Er du til is og søde sager, og ønsker du, at forsøde dit besøg ved Halgodt, så er det We Love Icecream boden du skal besøge.

We Love Icecream byder på lækker gourmet-is. Nyd en vaffel-is, sodavandsis, softice, milkeshake, slushice eller køb en kage til kaffen.

Du kan nyde din is eller kage ved Halgodt eller tage den med rundt på din gåtur på havnen.  

Velkommen hos We Love Icecream.