Lej Halgodt

Til næste virksomhedsevent

information om leje af Halgodt

Søger din virksomhed eller organisation en helt speciel ramme til afholdelse af en event så er Halgodt stedet.  

På kanten af Øresund omgivet af skønne Skovshoved Havn er Halgodt noget helt specielt. Halgodt emmer af god afslappet stemning, og den helt nybyggede træbygning byder på et lyst, lækkert og stemningsfyldt rum til afholdelse af jeres næste event.

Halgodt er en venue ramme der vil betage jeres kunder eller medarbejdere ved ankomst, og en ramme der har de bedste forudsætninger for at bringe dit budskab ud til kunder eller medarbejdere. 

Ønsker i at afholde en event i helt uforglemmelige og betagende rammer så kan Halgodt noget helt specielt. 

Halgodt er et fleksibelt venue sted der kan indrettes til, og tilpasses til, både mindre og større events. Halgodt kan rumme helt op til 500 gæster. 

Vi har alt i professionelt AV-udstyr med indbygget stort lærred i loftet, projektor, lyd og lys styring. Så har du din præsentation klar på din Mac eller PC – så er vi klar med udstyret til at bringe dit budskab ud i hele lokalet.  

Ønsker du, og skal du servere mad, for dine kunder eller medarbejdere, så har vi køkkenfaciliteter i vores lokale. Kom med din egen catering løsning eller anvend en af vores samarbejdspartnere. Det er dit eget valg.

Halgodt kan så meget, og vi sparrer gerne med jer om mulighederne, og om hvordan vi gør jeres event til noget helt specielt. 

Bemærk! 
Vi lejer kun Halgodt ud til helt lukkede virksomhedsevents i perioden fra slut september til Påske hvor vores sommersæson starter. 

I vores sommersæson kan Halgodt lejes til et “Selskab i Selskabet”.

Når du lejer Halgodt til et Selskab i Selskabet reservere vi et område indendørs på Halgodt. Dette område er afgrænset med gardiner så det lejede område fremstår som et privat reserveret område.  

Vi har også mulighed for at udleje vores “Captains Quarter” til afholdelse af mindre møder. Læs mere om Captains Quarter herunder.  

Skriv til os hvis du ønsker mere information og pris på afholdelse af event i sommersæsonen. 

Skriv til os

Skriv til os, og fortæl os mere om dine tanker for din virksomhedsevent. Så tager vi gerne en opfølgende snak om muligheder for afholdelse af din event hos Halgodt.

Captains Quarters

På Halgodt har vi kaptajens helt eget rum, Captains Quarter. Det er et rum som er et charmerende lille møderum til afholdelse af møder for op til 8 personer. Rummet har fladskærm på væggen som kan anvendes til fremvisning af præsentationer. Men ikke alene det, for rummet har også eget toilet. Så det er i den grad et "Private Room" hvor det private møde kan afholdes. Skriv til os hvis du ønsker mere information om leje af Captains Quarter.