Lej Halgodt

Til privat arrangement

Søger du et helt specielt sted til dit private arrangement så er Halgodt en mulighed

information om leje af Halgodt

Halgodt ligger på tippen af den lille historiske fiskerby, Skovshoved, helt ud til Øresund. Omgivet af skønne Skovshoved Havn, og med udsigt udover Øresund har stedet en helt speciel atmosfære og ramme at tilbyde. 

Ønsker du at afholde dit private arrangement i uforglemmelige omgivelser, et sted hvor dine gæster ved ankomst bliver betaget af den helt specielle ramme, og den stemning det helt nybyggede Halgodt emmer af, så har du nu chancen for leje stedet.  

Halgodt kan noget helt specielt, og er den uforglemmelige ramme for et bryllup, fødselsdag eller anden mærkedag. 

Byd velkommen til dine gæster i Halgodts  pergola område eller på rooftop terrassen. Alt efter vejret er stedets pergola og rooftop terrasse den hyggelige ramme for din velkomst. 

Indenfor på Halgodt kan du organisere borde/bænkesæt efter behov og ønske. Halgodts interiør emmer af god stemning, og er en fantastisk og fleksibel ramme der kan tilpasses dit arrangement. 

Fra stedets indbyggede køkken kan din egen leverandør af mad tilberede maden som kan serveres via lågen ud til lokalet eller ud til pergola området. Men du kan også vælge at anvende en af vores madpartnere. 

Halgodt kan rumme 300 siddende gæster, og 500 gæster hvis det er et stående arrangement. Men selvom stedet kan rumme mange gæster kan det indrettes så selv små selskaber får en intim og personlig ramme for arrangementet. 

Vi sparre gerne med dig om mulighederne, og om hvordan vi gør dit arrangement til noget helt specielt. 
 

Bemærk!
Halgodt kan kun lejes til helt lukkede private arrangementer i perioden fra slut september til Påske hvor vores sommersæson starter. 

I vores sommersæson kan Halgodt lejes til et “Selskab i Selskabet”.

Når du lejer Halgodt til et Selskab i Selskabet reservere vi et område indendørs på Halgodt. Dette område er afgrænset med gardiner så det lejede område fremstår som et private room. 

Skriv til os hvis du ønsker mere information og pris på afholdelse af et privat selskab i sommersæsonen. 

skriv til os

Skriv til os, og fortæl os mere om dine tanker for dit private arrangement. Så tager vi gerne en opfølgende snak om muligheder for afholdelse af dit private arrangement hos Halgodt.