Godt nytår!

Tak for i år – på gensyn i 2024! 

2023 er ved at være forbi, og vi er på vej ind i et nyt kalenderår.

Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke for den fantastiske opbakning vi har oplevet i 2023. Lige siden åbningen af det helt nye Halgodt i maj måned i år, har vi oplevet en kæmpe opbakning til stedet, og det er vi virkelig taknemlig for. 

Og selvom vi kun er på vej ud af vores første åbningsår, så føler vi allerede, at vi er kommet langt med vores vision om, at skabe et folkeligt forsamlingshus der med et uformel og afslappet miljø, tilbyder og omfavner et mangfoldig fællesskab. Et sted hvor alle føler sig velkommen, ung som ældre. Et sted der har åbnet øjnene for skønne Skovshoved Havn hos mange borgere i hele Gentofte Kommune.   

Og den stemning der findes på Halgodt kan tilsyneladende noget, for vi fornemmer, at mange borgere fra oplands kommunerne også er begyndt at tage stedet til sig. Og det er da stolte over, og glade for, at Halgodt på den måde har formået, at blive et af Øresundskysten attraktive forsamlingssteder.   

Skovshoved Havn er pludselig blevet et yndet udflugtsmål for mange. Og ja, det stopper ikke alene med opmærksomheden fra de mange borgere, og nye brugere af vores skønne havn, for vi er også blevet opmærksomme på, at mange af de lokale ejendomsmæglere nævner Halgodt som en attraktion i boligsalgsannoncer. En attraktion der i annoncerne anvendes som et købsargument for køb af bolig i vores område.  

Også medierne fik øjnene op for, at “Der er sket noget i Skovshoved Havn – Alt er ikke som det plejer”. Sådan var overskriften da Berlingske i 2023 var blandt de medier der skrev om det helt nye Halgodt. Og ikke nok med at skrive om Halgodt, i flere omgange, så nominerede Berlingske endda også Halgodt, til; “Årets bedste byrum 2023”. Halgodt blev således nomineret som én af fem kandidater til årets bedste byrum i København i 2023. 

Vi vandt desværre ikke titlen som årets bedste byrum 2023, men vi er da mega stolte over, at blive nomineret. For det har absolut ikke været en sædvane, at landsdækkende medier skriver om Skovshoved Havn. Og vi er ikke bekendt med, at et sted beliggende udenfor København Kommune grænse, tidligere har været nomineret. Så selvom Halgodt ikke vandt titlen, så er vi da i hvert tilfælde mega stolte på vegne af Skovshoved by, Skovshoved Havn, Gentofte Kommune, og selvfølgelig Halgodt.  

Også Børsen slog vejen forbi Halgodt, og skrev om “opgraderet varianter af fastfood”. men det blev ikke ved det, for Halgodt endte som eneste Street Food sted i København, ja faktiske hele Danmark, med at komme med på Børsens spiseguide, en liste over anbefalede restaurationer i hele Danmark. 

Sidst men ikke mindst blev Halgodt også nomineret til “Danish Wood Awards 2023”. En kåring som kårer årets træbygning i Danmark. Og selvom juryen ikke valgte Halgodt så er vi da stolte over nomineringen. 

Ja, sikke et år det har været for os på Halgodt! Men vi lover jer, at vi hviler ikke på laubærene, for vi vil fastholde stedets opbakning og popularitet, og forsætte udviklingen af stedet. Vi har således masser af sjov og spændende aktivitet, og mindst nye tiltag på vej i 2024. 

Nyt i 2024:  

Når vi åbner for sommersæsonen den 22. marts 2024, så bliver det med helt nye tilbud. Som nyt fra Sommersæsonen 2024 byder vi på frokost fra alle vores madboder allerede, fra kl. 12.00, alle ugens dage. Desuden kommer vi også til at byde på morgenmad på lørdage og søndage fra kl. 09.00. På den måde kan du allerede nyde vores madboders gode street food til frokost med udsigt udover Øresund. 

På aktivitetssiden har vi allerede planlagt mange hyggelige, sjove og festlige aktiviteter for 2024. Mange af aktiviteterne står allerede her på websitet, under “Aktiviteter & Events”

Fra sæsonen 2024 kan vi også byde velkommen til en helt ny madpartner. For EATaliano, som gennem efteråret og vinteren, fra vores indendørs køkken, har begejstret mange af vores gæster med deres skønne italienske sandwich univers, bliver en del af vores faste madudbud. Vi glæder os til at udvide vores madudbud, og byde velkommen til EATaliano. 

Efter nytår starter vores “Tøbrudssæson”  

Efter nytår går vi ind i vores Tøbrudssæson. Denne sæson løber hele vejen frem til åbning af Sommersæsonen. Med masser af sjov og festlig aktivitet glæder vi os til at byde velkommen til Tøbrudssæsonen. Mange af vores aktiviteter i det nye år er allerede udsolgte eller tæt på udsolgte. Så ønsker du at deltage, og måske tage kæreste, venner eller familie med på Halgodt til et arrangement, så vent ikke for længe med at købe din billet til et arrangement. 

Med Tøbrudssæsonen følger også nye åbningstider på Halgodt. Så husk at være opmærksom på disse åbningstider så du ikke går forgæves.  Vi har i Tøbrudssæsonen kun åben fredage, lørdage & søndage. Fredage fra kl. 15.00 til 24.00. Lørdag fra kl. 12.00 – 24.00. Søndag fra kl. 12.00 – 20.00.  

Nogle weekenddage i Tøbrudssæsonen holder vi lukket for private- eller virksomhedsarrangementer. Hold dig derfor opdateret på vores sociale medier. 

Godt Nytår – på gensyn i 2024

Til slut er der bare tilbage, endnu en gang, at takke jer alle for den fantastiske opbakning til vores nye forsamlingshus, Halgodt. 

Vi ønsker alle et rigtig godt nytår, med ønsket og håbet om, at 2024 bliver et lykkebringende år for alle. 

Vi ses til et nyt, hyggeligt og sjovt år på Halgodt. 

Følg os på de sociale medier

Hold dig opdateret om åbningstider, aktiviteter og events på vores sociale medier. 

#Facebook 
#Instagram 

Læs mere om Halgodt her

Der er sket noget i Skovshoved Havn. Alt er ikke som det plejer (Berlingske). 

Arkitekt bag Halgodt: Det har været en af de sjoveste opgaver nogensinde – Oplev – Sjællandske Nyheder (sn.dk)

Får stor makeover: Københavnske kendinge rykker ind på populært sommer-spot (migogkbh.dk),

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Skriv et svar

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk