Baggrund for, Idé og tankerne bag, samt visionen og målsætningen med Halgodt

Hvis du har besøgt Halgodt har du måske tænkt over hvad det egentlig er for et finurligt sted. Ligesom mange andre af vores gæster har du måske konkluderet, at stedet nok bare en sjov og skør idé. Men faktisk er bagtanken og ideen med forsamlingshuset, Halgodt, skabt med en mere nuanceret vision og målsætning.

Baggrund og idé:

Skovshoved havn har i mange år fremstået som en lidt kedelig havn. En havn hvor de fleste kun havde sin gang hvis man havde en båd i havnen, eller hvis man som medlem i sejlklubberne, roklubben eller vandski klubben fandt vej til havnen.

Omdrejningspunktet for aktivitet i havnen har været klubberne, og brugen af bådpladserne. Eneste større spisested, Sejlklub restauranten, i nordenden af havnen er en restaurant ejet og styret af de to sejlklubber. Skovshoved havn var en havn for de få, dem i klubberne og med båd, og helt uden mangfoldighed, spædende liv og alsidig aktivitet. Efter udvidelsen af havnen for seks år siden fik nordenden af havnen en badeanstalt. Men sydenden af havnen fremstod fortsat som kedelig uden liv og aktivitet, og i manges øjne som en stor parkeringsplads. Eneste liv i sydenden fandt man ved den lille badebro.

Det ønskede vi med Halgodt, at lave om på!

Vision og målsætning:

Visionen med Halgodt var, at skabe et anderledes tænkt-ud-af-boksen moderne forsamlingshus. Et sted med en nede på jorden uformel og afslappet stil. Et sted som med en folkelig profil, hvor spændende og alsidige aktiviteter der henvender sig til alle aldersgrupper, kan tiltrække både børn, unge, voksne og ældre. Med en “åben for alle” profil ønsker vi, at også dem uden båd i havnen, og dem uden tilhørsforhold til klubberne føler sig velkommen.

Med et prisniveau hvor man som familie, to voksne og to børn, kan spise for 500 kr. inklusiv mad og drikke, ønsker vi, at være et sted hvor du ofte mødes med skolekammerater, familie, venner og kollegaer for at spise og hygge.

Målsætningen med vores forsamlingshus er, at samle områdets beboere, og på den måde binde Skovshoved by og hele baglandet sammen, med havnen som centrum. Præcis som havnen var det tidligere i historien. Det skulle være et sted hvor folk måske endda kendte dit navn – hyggeligt, uformelt og lokalt.

Som områdets forsamlingshus ønsker vi en støttende profil, et sted som bakker op om gode og sunde initiativer i hele vores lokalområde og kommune. Med penge fra salg på Halgodt støtter vi initiativer for unge i områdets lokale idrætsforeninger. Om vores vision for et moderne og nyskabende forsamlingshus i Gentofte kommune, og om målsætningen for en spændende, levende, og åben for alle Skovshoved havn er lykkes, må du selv bedømme. Vi har noteret et støt stigende antal gæster på Halgodt, og vi har registreret, at 72% af betalinger på Halgodt kommer fra tilbagevendende gæster, så vi tænker, at et eller andet har vi gjort rigtigt. Vi vil sætte pris på, at du deler dine tanker om vores forsamlingshus her på vores blog eller på vores Facebook side.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk