A NIGHT WITH THE STARS – på Halgodt!
TINA TURNER & ROBBIE WILLIAMS 

Køb billet: Klik her!

Fredag den 16. august inviterer vi til dobbelt koncert med både Tina Turner Jam og Robbie Williams Jam.

 

Tina Turner Jam

Denne aften kan du opleve Tina Turner i skikkelse af Peter Andersen. Peter Andersen er second to none i Danmark når det handler om at imitere Tina Turner.

Det bliver næsten som, var det Tina selv, vi har besøg af denne aften når Peter Andersen giver den gas som Tina Turner. Og nogle kan måske huske da Peter Andersen gennem nullerne stod i front for “Turn on Tina”.

Peter Andersen vandt også Dansk Melodi Grandprix under navnet Drama Queen. Men denne aften står Peter Andersen på Halgodt’s scene som “Simply the Best” i form af Tina Turner.

Glæd dig til Tina Turner Jam for Peter Andersen er både en dygtig sanger og entertainer.
 

Robbie Williams Jam

Gik du glip af koncerten med Robbie Williams Jam i starten af maj, eller ønsker du, at genopleve Ditlev Ulriksen gøre den som Robbie Williams, så har du chancen den 16. august.

Og mon ikke mange ønsker, at genopleve Ditlev Ulriksen, for det var en fest da han sang en parade af Robbies største hits.

Det kan ikke undgå at blive et brag af en festlig aften med både Tina Turner Jam & Robbie Williams Jam. Det bliver en aften hvor der skal synges med, og danseskoene skal på overarbejde!

Køb billet: Klik her!

OBS!
Husk du også kan købe billet kombineret med et skønt ophold på Skovshoved Hotel. Så tag din kone, mand eller vennepar med på et skønt ophold på hotellet, og oplev koncerten uden at skulle bekymre jer om at køre hjem fra koncerten. Skovshoved Hotel ligger blot fem minutters gang fra Halgodt. Læs mere: Klik her! 

Del gerne dette event

Betaling
HALGODT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

HALGODT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
HALGODT leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HALGODT vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HALGODT
Skovshoved Havn 14
2920 Charlottenlund

kontakt@halgodt.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@halgodt.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skovsersup.dk